GETUIGENISSEN

Sofie, Afffligem

“Ik had veel last van ingegroeide haartjes en irritaties en vorig jaar ben ik na lang twijfelen gestart met de behandeling aan de bikini. Ik was zo tevreden van het resultaat dat ik ondertussen met de onderbenen ben gestart. De professionele en correcte uitleg van Valerie nemen meteen ook alle twijfels weg, bovendien krijg je er ook een leuke babbel bij wat het ontspannende sessies maakt. Veel minder pijnlijk ook dan met was, je voelt enkel wat lichte prikjes. Het is misschien niet de goedkoopste oplossing om van ongewenste haargroei af te raken maar het is absoluut de moeite waard! De investering wint zich zeker terug, alleen de tijd al die je bespaart.. Elke vrouw zou zich sowieso moeten trakteren op een paar behandelingen. Het is echt een aanrader!”

Hanah, Zele

Ik begon aan de laserontharing met het idee dat mijn haargroei zou verminderen. Maar de resultaten overtroffen mijn verwachtingen. Ik heb een duidelijk zichtbare donkere haargroei en na 2 sessies merkte ik al een opmerkelijk verschil. De haartjes vielen uit waardoor ik steeds minder en minder haargroei begon te hebben. Bijgevolg moet ik veel minder scheren, de haartjes die doorkomen zijn veel dunner en mijn huid voelt zachter.
De zones die ik nu laat behandelen zijn mijn oksels en bikinilijn. Dit zijn op zich gevoelige plaatsen maar ik moet zeggen dat waxen en epileren veel pijnlijker zijn dan de laserontharing. Je wordt gewaar dat de laser over de huid gaat maar meer is het ook niet!
Ik ben een jonge werkende mama dus ik heb geen tijd te veel. Op een klein half uurtje zijn zowel de bikinilijn als beide oksels behandeld.
Verder heb ik steeds een toffe babbel tijdens het ontharen.

Lies, St-Niklaas

“Ik heb een bijzonder goeie ervaring met de laserontharing bij VVS. Na een aantal beurten was de haargroei al opvallend minder en nu (na 6 of 7 beurten) is het resultaat bijna 100%.
Er zijn geen sporen van de behandeling, laat staan littekens, te zien. Vrouwen die echt last hebben van ongewenste haartjes, moeten niet twijfelen! Het kan je zelfvertrouwen alleen maar helpen.”

Kris , Evergem

Kennismaking :zeer correcte informatie over werking ,verwachtingen ,resultaten.Gratis proefbeurt.Aangeboden kortingsbon via reclameblad.
-Info via website :heel uitgebreid en duidelijk.
-Behandeling :volledige benen
-Ervaring : weinig last van de laserbehandeling zelf ;eerste behandeling voelt aan als kleine prikjes (niet constant) doch niet pijnlijk.Lichte roodheid die na 1 dag was verdwenen.
Resultaat :reeds vanaf de eerste behandeling duidelijk verminderde tot geen haargroei .
-Tweede behandeling (na 1 maand):minder prikkelgevoelig tijdens behandeling.lichte roodheid na 1 dag verdwenen.
Resultaat :opnieuw verminderde tot geen haargroei /eventuele teruggroeiende haartjes zijn veel fijner en lichter.
-Derde behandeling (na 4 maand) :behandeling met hogere frequentie:licht prikkelend ;niet pijnlijk.Wat meer roodheid ,doch na 2 dagen verdwenen.
Resultaat verder in positieve lijn!!!
Zodanig tevreden dat scheren tussendoor zeker niet nodig is.
Contact en info Valerie:+++
Afspraken :duidelijk en correct.
Info over kortingen ,acties etc….:+++

Katrien , Deurne

Ik heb altijd veel last gehad van ingegroeide haartjes, zeker na het scheren of epileren. Door die ellendige haartjes er zelf uit te prutsen had ik heel wat kleine littekentjes op beide benen. Heel lastig, vooral in de zomer want die kleuren net iets bruiner in de zon. Ik vroeg dan maar een zalfje ter behandeling van die littekentjes bij de dermatoloog en of er iets aan die vervelende ingegroeide haren te doen was.
Hij was heel kort en duidelijk: laserontharing. Zo ben ik terechtgekomen bij Valerie van VVS, die je ongelooflijk vriendelijk onthaalt.
Tijdens de eerste afspraak krijg je de volledige professionele uitleg en een proefsessie. Maar eerst kijkt ze of je haartype wel geschikt is voor de behandeling en of je een gevoelige huid hebt of niet. Ze staat er namelijk op dat het resultaat optimaal en pijnloos is.
Het resultaat na de eerste behandeling was bij mij al verbluffend. Normaal gezien volgt de 2e behandeling na 6 weken maar aangezien er nog maar weinig haar te bespeuren was, kon ik direct 12 weken tussenlaten maar dit hangt ook af van de groeifase van je haartjes. Ik had ook helemaal geen pijn of last, enkel goed insmeren nadien. De behandeling zelf wordt dus aangepast aan de tint van je huid en de gevoeligheid zodat het pijnloos verloopt. Valerie heeft ook van elke klant een fiche zodat alles perfect wordt opgevolgd. Dit geeft een extra gevoel van vertrouwen.
Ik zit nu al een paar behandelingen verder en ik kijk uit naar het eindresultaat! Het is zeker niet goedkoop maar door de spreiding van de behandelingen, heb je ook een spreiding van de kostprijs en ja, nooit meer scheren of waxen, zalig! Verder kan ik enkel zeggen dat een sessie bij Valerie altijd heel gezellig en relaxed is wat ook altijd meegenomen is in deze hectische tijden!

Line, Mariakerke

Vorig jaar in februari startte ik een eerste laserbehandeling omdat ik een nogal sterke beharing heb op mijn benen en vaak last had van ingroeiende haren. Nu, een jaar later, heb ik nauwelijks nog haren op mijn benen. De eerste behandelingen waren wel wat pijnlijk (op het moment zelf), maar dit verbeterde snel. Na een behandeling had ik nauwelijks last.
Ik zou deze behandeling zeker aanraden en ben tevreden dat ik van mijn haren verlost ben!

Thanee , Dendermonde

Een supergevoel van de laserontharing bij Vvslaserontharing: professioneel,pijnloos en vooral een super resultaat! Je voelt je op je gemak tijdens de behandeling.Na 4sessies zie ik al een super resultaat! Een echte aanrader!

Mieke

Ik heb nogal veel last van gezichtsbeharing, wat voor een vrouw echt de hel is.
Ik heb dan uiteindelijk gekozen voor laserontharing en heb nog geen seconde spijt gehad.

Na de 1 ste behandeling was het verschil al werkelijk groot. Nu na de 5 de behandeling is de haargroei heel hard verminderd en de haren komen ook minder snel terug en ze zijn ook veel zachter. De behandelingen zelf zijn niet pijnloos maar daar heb ik het zeker voorover! Zou het zonder twijfelen aanraden aan iedereen die last heeft van ongewenste haren.

GA ER VOOR!

Boek hieronder je afspraak bij een van onze instituten in je buurt.

BOEK HIER JE AFSPRAAK

WAAR KAN JE TERECHT?

Bekijk de instituten waar je terecht kan.

INSTITUTEN BEKIJKEN