ONZE LOCATIES VOOR LASERONTHARING: AGLAIA LONDERZEEL

Schoonheidsinstituut Aglaia Steenhuffel

Brusselstraat 95
1840 Londerzeel
0474328354
www.aglaia-wendy.be

Hallo, ik ben Wendy Simon, zaakvoerster van schoonheidsinstituut AGLAIA. Sinds 2010 bestaat de zaak. Eerst 5 jaar in Meise, nadien ben ik verhuisd naar Steenhuffel.  Bij mij krijg je een persoonlijke aanpak. Ik verwen mijn klanten met liefde en plezier.

Om optimale resultaten te kunnen geven heb ik mij omringd door tal van professionele merken, zoals Babor, Bellapierre, O.P.I., Abstract. De behandelingen gebeuren in een nette warme en moderne omgeving. Voldoende parking voor de deur betekent dat je stressvrij bij mij kan binnenkomen.

Doorheen de jaren kreeg ik regelmatig de vraag “Wat betekent AGLAIA?” AGLAIA betekent in het Grieks: schoonheid, schittering en trots. Dat is exact hoe ik wil dat jij je voelt als je bij mij buitenstapt.

BOEK HIER JE AFSPRAAK BIJ AGLAIA

Je kan een afspraak boeken op volgende dagen, wanneer wij hier aanwezig zijn:

Let op, sommige dagen kunnen al (gedeeltelijk) volboekt zijn, kijk dan even op de eerstvolgende beschikbare datum. Indien er op de gewenste datum  geen mogelijkheid is om je afspraak te boeken, kan je ons steeds contacteren en doen we ons uiterste best om je verder te helpen.

Wil je meerdere items laten behandelen in één afspraak? Dat kan. Selecteer in onderstaand boekingsformulier eerst één behandeling, en klik dan op ‘voeg een dienst toe’ voor een volgende behandeling.

Valerie zal hier aanwezig zijn op: 16 sept -21 okt -9 dec

Volzet? Schrijf je in op onze wachtlijst! We contacteren je van zodra er een plaatsje vrij komt, en dat gebeurt regelmatig! Naar wachtlijst formulier. 

Loading...

BELANGRIJKE INFO

U heeft geboekt en bent verhinderd?

Indien u verhinderd bent, gelieve dit 48 u op voorhand te laten weten of uw reservatie aan te passen, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen! U kan dit laten weten via het contacformulier op deze site, of door te mailen naar contact@vvslaserontharing.be of door even te bellen:  Valerie Van Steen: 0479/45.09.92 | Symin vof – Sylvie Minnaert: 0496/76.05.70

Waar hou ik rekening mee als ik de behandeling start?

  • 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.
  • Scheer 1 tot 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan.
  • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank.
  • Bruinversnellers of bruinen zonder zon dient 2 weken voor de laserbehandeling gestopt te worden.
  • Bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deo of oliën.
  • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan meld dit voor de behandeling.
  • Tijdens de zwangerschap worden er geen behandelingen uitgevoerd.

Privacy & disclaimer

VVS Laserontharing respecteert uw privacy. Uw gegevens worden in het kader van deze boeking wel doorgegeven aan het instituut waar u een afspraak geboekt heeft.