MAAK EEN AFSPRAAK

Je kan een afspraak inboeken bij VVS Laserontharing op heel wat locaties. Wij werken hiervoor samen met lokale schoonheidssalons, waar wij zelf langskomen op bepaalde data en tijdstippen. Een afspraak boeken doe je op de pagina van een instituut. Indien er op de gewenste datum  geen mogelijkheid is om je afspraak te boeken, kan je ons steeds contacteren en doen we ons uiterste best om je verder te helpen.

Maak een afspraak

NOOIT MEER WAXEN, SCHEREN OF EPILEREN! PERMANENTE, DEFINITIEVE ONTHARING MET LASER. 13 JAAR ERVARING.

VVS laserontharing bezorgt u een professionele behandeling dankzij de Lightsheer diodelaser, die wereldwijd bekend staat als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering.

De Lightsheer diodelaser wordt dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ontharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de patienten.

Daarnaast kan u vertrouwen op onze jarenlange expertise.

GRATIS INTAKE GESPREK!

Tijdens de intake worden alle aspecten van de behandeling overlopen en kijken wij of jij in aanmerking komt voor laserontharing.

BOEK JE INTAKE GESPREK

ONZE PRIJZEN

PRIJZEN BEKIJKEN

JONGERENTARIEVEN

PRIJZEN BEKIJKEN

WAAR KAN JE TERECHT?

INSTITUTEN BEKIJKEN

Vvslaserontharing biedt een jongerentarief aan tot 23 jaar.

Het jongerentarief geeft de mogelijkheid om aan een lager tarief je te laten behandelen. Op jonge leeftijd heb je vervelende en vaak last van ingegroeide haren. Maar doordat je jong bent en hormonale prikkelingen hebt, is er soms een behandeling meer nodig en kan er ook een nabehandeling nodig zijn. Wij geven jullie de kans om dit aan een lager tarief te boeken!

WIE KOMT IN AANMERKING VOOR LASERONTHARING?

 • Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden.

 • Voor elk huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen.

 • Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten.

 • Gemiddeld dient men rekening te houden met 6 à 8 behandelingen voor de dames en 8 à 12 behandelingen voor de heren, dit afhankelijk van type huid en haar. Men bekomt een permanente vermindering van de beharing die met max. 80% tot 90% kan bedragen voor de dames en 80% voor de heren.

WAAR HOU IK REKENING MEE ALS IK DE BEHANDELING START?

 • 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.

 • Scheer 1 tot 2 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen. Enkel scheren is toegestaan.

 • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank.

 • Bruinversnellers of bruinen zonder zon dient 2 weken voor de laserbehandeling gestopt te worden.

 • Bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deo of oliën.

 • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan meld dit voor de behandeling.

 • Tijdens de zwangerschap worden er geen behandelingen uitgevoerd.

ONZE BEHANDELING

Wat houdt het in, waar hou ik rekening mee? Alle info die je nodig hebt.

MEER OVER ONZE BEHANDELING

ONZE KLANTEN VERTELLEN

“Zeer tevreden van het resultaat. Professioneel team. Valerie stelt je gerust en neemt de tijd voor de nodige uitleg. Geen last meer van stoppels of ingroeiende haren. Een aanrader!”

Valerie V

“Ik ben al even bezig met de laserontharing bij Valerie en ben altijd zeer tevreden: zowel van het resultaat (tot nu toe) en de uitleg en professionaliteit! Er is maar 1 ding waar ik spijt van heb en dat is dat ik er al niet eerder aan ben begonnen. :-)”

An

“Vanaf de eerste sessie van de behandeling voelde ik me comfortabel en werd ik zeer professioneel behandeld door Valerie .
Je merkt direct jaren ervaring en kennis. Je wordt heel goed geïnformeerd op een eerlijke manier. Het resultaat merk je al vanaf eerste behandeling!”

Anna

“Ik had veel last van ingegroeide haartjes en irritaties en vorig jaar ben ik na lang twijfelen gestart met de behandeling aan de bikini. Ik was zo tevreden van het resultaat dat ik ondertussen met de onderbenen ben gestart. De professionele en correcte uitleg van Valerie nemen meteen ook alle twijfels weg, bovendien krijg je er ook een leuke babbel bij wat het ontspannende sessies maakt. Veel minder pijnlijk ook dan met was, je voelt enkel wat lichte prikjes. Het is misschien niet de goedkoopste oplossing om van ongewenste haargroei af te raken maar het is absoluut de moeite waard! De investering wint zich zeker terug, alleen de tijd al die je bespaart.. Elke vrouw zou zich sowieso moeten trakteren op een paar behandelingen. Het is echt een aanrader!”

Sofie

“Vorig jaar in februari startte ik een eerste laserbehandeling omdat ik een nogal sterke beharing heb op mijn benen en vaak last had van ingroeiende haren. Nu, een jaar later, heb ik nauwelijks nog haren op mijn benen. De eerste behandelingen waren wel wat pijnlijk (op het moment zelf), maar dit verbeterde snel. Na een behandeling had ik nauwelijks last.
Ik zou deze behandeling zeker aanraden en ben tevreden dat ik van mijn haren verlost ben!”

Line

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

ONZE LOCATIES

DENDERSTREEK

VLAAMSE ARDENNEN

WAASLAND

REGIO GENT

VLAAMS-BRABANT

WEST-VLAANDEREN